In-Company Lean Training

Of het nu gaat om een eendaagse Lean Basis training of een volledige Lean Champion Training van 5 weken, LMP biedt een volledig programma op elk niveau.

Onze in-company trainings programma’s zijn erop gericht om zowel ondersteunend als “Lean trekkers” te voorzien van relevante kennis.
De volgende trainingen bieden wij aan:

Onderstaande trainingen vormen de start van een gedegen Lean programma. Zo worden deelnemers op hun tempo en niveau ingevoerd in de Lean wereld en ontstaat er een gezamenlijk platvorm van waaruit men het programma verder kan ontwikkelen.

Deze trainingen zijn onderdeel van het Integrated en Excellent pakket van LMP waarmee de nadruk komt te liggen op het zelfstandig ontwikkelen van het Lean programma:

Als onze trainingen zijn gebaseerd op de internationale Lean standaard zoals vastgelegd in ISO 13053 en ISO 18404 en als zodanig worden toegepast bij o.a. SKF, Rockwell en Honeywell en vele andere bedrijven. Ons lespakket is gericht op de technologische industrie waarbij onze docenten internationale ervaring hebben van minimaal 15 jaar op dit gebied. Lesstof en voorbeelden zijn dus toegespitst op jouw bedrijf voor eenĀ  maximaal trainingsrendement!