LMP Team

+31 (0)85 87 69 280

Annelies Dieperink

Backoffice manager

Een onmisbare schakel voor het soepele verloop van klantencontact en vragen over onze dienstverlening. De backoffice staat klaar om elke vraag over onze dienstverlening vlot en accuraat te beantwoorden.

Maar ook de organisatie en planning van events worden door de backoffice ter hand genomen waardoor een vlekkeloos verloop wordt gegarandeerd van al onze programma’s!

+31 (0) 610 290 164

ing. Rogier Venteville, CPIM

Lean, Six Sigma, TPM
Lean development director

Mijn drijfveer: aanzienlijke vermindering van voorraad, doorlooptijd en faalkosten zonder investering gecombineerd met een uitstekende leverperformance.

Als voormalig bedrijfsleider in de staalindustrie en Business unit manager voor aerospace, is de implementatie en training van Lean Management-tools gedurende meer dan 20 jaar bij technologie georiënteerde bedrijven nu mijn grootste uitdaging. Ik heb ervaring met batch- en enkelstuks productie / assemblage, ontwikkelings- en handels bedrijven, van kleine tot grote (> 400 Fte) internationale ondernemingen. Dit Lean Management programma is door mij in de afgelopen 20 jaar bij meer dan 200 bedrijven gebruikt. Dit betreft de ontwikkeling van basis- en geavanceerde Lean trainingen voor medewerkers van elk niveau, ontwikkeling van Lean Roads maps, Lean Assessments en heb daarbij meer dan 500 Kaizen events mogen begeleiden.

Gebruikte tools: Value Stream Mapping,  6-Sigma analyse technieken, Configure-to-Order, TPM, SMED, Kanban, Poka-Yoka, Kaizen events, 5-S en meer.

Mijn specialiteit: Operationele hands-on ondersteuning aan management en werkvloer op Lean-gerichte activiteiten.

+31 (0)6 288 316 90

ing. Hans Festen

Adviseur QESH

Mijn drijfveer: Het structureel verbeteren van de klantbeleving, gezond en veilig werken en duurzaamheid van ondernemingen.

Als QESH manager in de technologische industrie zag ik dat veel bedrijven in mijn netwerk moeite hadden met structureel verbeteren. In de 20 jaar daarna heb ik kleine en grote bedrijven hierin bijgestaan, als adviseur of als interim QESH manager. Mijn werkterrein omvat zowel productie- als dienstverlenende bedrijven. Ik heb onder andere ervaring in het opzetten en toepassen van geïntegreerde managementsystemen, en themagerichte verbeterprojecten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

Gebruikte tools en standaarden: SWOT-analyses, stakeholderanalyses, Hoshin Kanri X-matrix, risico-inventarisaties, milieuaspecten analyse, audits, managementsystemen conform ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en VCA, Value Stream Mapping, Kaizen events, 5-S, en meer.

Mijn specialiteit: Hands-on ondersteuning aan management en werkvloer op het gebied van QESH.

Mijn kenmerken: Analytisch, gestructureerd, volhouder, bruggenbouwer.

+31 (0)6 520 151 99

ir. Eric Joustra

Onderzoeker/projectleider, Lectoraat Lean / World Class Performance Hogeschool Arnhem en Nijmegen
Lean Consultant & Coach

Eric is een ervaren logistiek beoefenaar met een specialisme in het echt laten gebeuren van LEAN-concepten en in ERP-enabled veranderingen. Hij heeft een uitgebreid trackrecord in LEAN-programma’s en optimalisatie van bedrijfsontwerp / bedrijfsprocessen. Zijn speerpunten zijn productie en logistiek. Zijn ervaring maakt dat hij sterk geloofd in performance management als aanjager voor meetbare bedrijfsverbeteringen.

Eric is erkend voor zijn intellectueel leadership in supply chain management. Hij publiceerde een boek (‘Logistiek in de praktijk’) plus een groot aantal artikelen over logistieke vraagstukken, is docent in LEAN-cursussen en geeft lezingen voor het APICS-certificeringsprogramma. Hij heeft een LEAN-werkgroep van vereniging Logistiek management (vLm) en de groep Implementatiemethoden (Universiteit Utrecht) geïnitieerd en voorgezeten.

Op regelmatige basis wordt Eric gevraagd om de panels voor te bereiden voor de officiële beoordeling van master- en bacheloropleidingen. Hij is ook een afgevaardigde voor de sLe; de Nederlandse examenorganisatie voor de leidende Europese logistieke onderwijsprogramma’s EMLog / ESLog / EJLog.

+31 (0)6 407 284 21

ir. Alex Tenders

Lean Consultant & Coach

Ervaring met het afstemmen van de organisatie op de visie en strategie en het empoweren van de mensen om het volledige potentieel te mobiliseren.

Alex realiseert dit door gebruik te maken van Lean verander management. Heeft veel ervaring opgedaan als Managing director bij verschillende technologische bedrijven zowel nationaal als internationaal.

Met deze kennis richt hij nu zijn pijlen op het professionaliseren  van andere technologische en industriële bedrijven in Nederland via Lean Six Sigma. Resultaten zijn drastische verbetering van de opbrengst per medewerker, besparing van schaarse middelen, eliminatie van sub-optimalisatie en een aangename werksfeer.

Specialiteiten: Strategische en analytische expertise van Lean technieken in voornamelijk middelgrote en grote bedrijven (van 60 tot 500 werknemers) die vaak deel uitmaken van multinationals. Coaching van management en directies in het verander proces door onder andere gebruik te maken van systemische methoden.