Op speciaal verzoek van een wereldwijde organisatie hebben we voor het tweede jaar de Lean Champion Training Wave 2 georganiseerd. Een internationaal gezelschap afkomstig uit o.a. Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Nederland zullen in de komende periode door Europa reizen om alle facetten van het Lean Management-programma te doorgronden. Dit programma bevat niet alleen theorie. Er worden ook lokale Kaizen-evenementen georganiseerd met dit team om daarmee de krachten te bundelen en de best practise uit te wisselen binnen de internationale organisatie en daarmee elkaar naar een hoger niveau te helpen.

De kandidaten zijn zorgvuldig geselecteerd omdat zij de toekomstige “change agents” voor de hele organisatie zullen zijn. Deelnemers komen uit allerlei lagen van de organisatie zoals directie, MD’s, engineers, logistiek, inkoop maar ook operationele medewerkers voegen zich bij deze training. Deze intensieve training duurt in het totaal 5 weken waarbij naast de opdrachten tijdens de training ook opdrachten in de eigen omgeving zullen worden uitgevoerd. Een examen en een eindopdracht vormen het eindstuk van deze opleiding waarbij een minimale besparing dient te worden gerealiseerd. Als dit alles met succes is afgerond ontvangen de kandidaten hun Lean Master certificaat.

 

Deze unieke 5-weken kampioenschapsopleiding is ontwikkeld door LMP. Ook de uitvoering van de volledige training en begeleiding van de teams wordt georganiseerd door LMP. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten