Kaizen events

The power of Lean komt naar voren in de Kaizen events. Het wapen in de strijd om je organisatie wel te kunnen veranderen en iedereen mee te krijgen.

We weten hoe lastig het is om veranderingen voor elkaar te krijgen. Ook worden veranderingen vaak gezien als een bijtaak die je naast je bestaande werk tussendoor moet zien te regelen. Het behoeft weinig betoog dat deze manier van verbeteren onmogelijk is en vaak tot niet tot het gewenste resultaat leidt.

Veranderen is een zaak van management die de juiste randvoorwaarden moet creëren en medewerkers die de veranderingen “Bottum-Up” doorvoeren. Op deze wijze verkrijg je draagvlak voor veranderingen en is een heuse cultuur omslag mogelijk. Kaizen event is het middel om dit mogelijk te maken.

Een Kaizen event is een gerichte actie met een grote impact. Een multi disciplinair team van 5 tot 8 personen zetten zich voor 2 tot 5 dagen in om een verandering te maken.

De structuur achter de Kaizens is het geheim tot succes. Een goede voorbereiding, een duidelijke structuur tijdens de events en de aansluitende presentatie zijn de key ingrediënten van deze Lean tool.

Onze structuur, kennis en ervaring maakt jou Kaizen events tot een succes.