Team of Persoonlijke Coaching

Na een Lean training is een professionele coaching vereist om de eerste veranderingen in een bedrijf ook echt aan te brengen. Wij coachen jouw Lean team of Lean kandidaat naar het gewenste niveau.

Hoewel de Lean gereedschappen op zich vaak simpel zijn, blijkt het toepassen van de juiste Lean Tools bij specifieke bedrijfsuitdagingen niet altijd eenvoudig. Echter ook de gewenste cultuur omslag, waarbij iedereen gewoon zijn werk doet naar een organisatie die continue zoekt naar verbeter mogelijkheden, is lastig om van binnenuit in beweging te krijgen.

Ons Lean coaching programma  begint met een heldere functie beschrijving waarna op locatie samen de uitdagingen worden geïnventariseerd.  Waar we in aanvang vooral naast het team of de kandidaat staan om hem of haar in woord en daad bij te staan, zal na verloop van tijd de ondersteuning op gezette tijden middels Lync of Teams plaats gaan vinden.

De meerwaarde van een LMP coaching traject is naast dat naast de professionele ondersteuning ook gebruik kan worden gemaakt van de LMP Lean Tool box waardoor geen tijd verloren gaat aan allerhande bijzaken zoals basis documenten ontwikkelen en introductie trainingen maken.